Sander van Gaal

Infra | SAP | Oracle | Robotics

Resource Consultant

Aanvraag nummer

26990

Opdracht toegevoegd:

14-10-2021

Locatie:

Den Bosch

Klant:

de Volksbank N.V.

Uren per week:

36 uur

Uiterlijke aanbieddatum:

18-10-2021 10:00

Startdatum opdracht

01-11-2021

Einddatum opdracht

31-03-2022 met optie op verlenging

DBA MySQL (1247)

DBA MySQL

Binnen ITC valt deze functie binnen het Platform Applicatie Cluster, bij de DBA afdeling.

De missie van PAC is het waarborgen van de continuïteit van de generieke dienstverlening conform SLA. Daarbij participeer je ook in innovatieve business en IT projecten.

De afdeling DBA bestaat nu uit 12 mensen, waar je nauw mee samenwerkt. Bovendien schakel je veel met collega’s uit andere afdelingen waaronder ontwikkelaars, platformbeheerders en netwerkbeheerders. De DBA afdeling beheert de volgende vier database types: Oracle, MySQL, MSSQL en MongoDB. Als DBA-er zorg jij 7×24 uur (stand-by lopen is onderdeel van de job) voor de goede werking en een 99,9% uptime van de databases van SNS, ASN, RegioBank en BLG Wonen. Dankzij jouw inzet kunnen meer dan een miljoen klanten veilig en gerust bankieren via alle beschikbare kanalen.

We werken agile en met Confluence en Jira. Verder ligt er een uitdagende opgave op het gebied van automatisering van beheertaken. Ook onderzoeken we hoe we Kubernetes, ansible en continuous integration/continuous delivery (CI/CD) kunnen implementeren en hoe we onze databases veilig in de cloud krijgen. Daarnaast heeft de migratie naar de centrale open source-monitoringstool Grafana onze aandacht.

Momenteel zijn we op zoek naar een MySQL / Percona specialist vanwege het vertrek van één van onze collega’s. Voor bredere inzetbaarheid in het team is kennis en ervaring van MsSQL of Oracle een pré.

Taken
–        Verantwoordelijk voor de installatie, configuratie en beheer van MySQL databases en Percona XtraDB Cluster.
–        Uitvoeren van het lifecycle management op MySQL / Percona servers.
–        Uitvoeren van beheeractiviteiten op MySQL / Percona XtraDB cluster waaronder het analyseren en oplossen van eventuele problemen.
–        Afhandelingen van incidenten of storingen op MySQL / Percona.
–        Beheer van back-up en restore van de databases.
–        Adviseren, begeleiden en uitvoeren van implementaties van technische en functionele Changes en Releases op MySQL / Percona cluster
–        Automatiseren van de MySQL beheertaken en het aanbieden van MySQL / Percona services
–        Verantwoordelijk voor het verbeteren, optimaliseren en documenteren van de beheer- en troubleshootingdocumentatie.

Adviseert onze architecten over het verbeteren van de architectuur, het ontwerp, de beschikbaarheid en de prestaties van onze MySQL / Percona XtraDB database infrastructuur.

Kennis
–        Linux en scripting tools (bij voorbeeld shell scripting, Perl)  
–        Diepgaande kennis/ ervaring met installatie en beheer van MySQL servers, Percona XtraDB cluster, Percona Monitoring en Management.
–        Kennis van grafana, kubernetes, ansible, ci/cd is een sterke pré
–        Kennis en ervaring met MsSQL of Oracle is een pré

Competenties
–        Accuraat, zorgvuldig en een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen.
–        Resultaat- en klantgericht.
–        Flexibel,
–        Zelfstandig alsook goed samenwerken in een team (kennis delen, communiceren)
–        Innovatief en vernieuwend

KO-criteria.

Bij interesse graag onderstaande aanleveren (anders kunnen we niet aanbieden):
- CV toegeschreven op basis van de aanvraag
- Aanbiedingsformulier

CV toeschrijven?
Zorg dat de (relevante) opdrachten in het CV naar de aanvraag zijn toegeschreven. Niet alleen inhoudelijk maar ook relevante competenties opnemen in het CV/profiel.  Beschrijf in je profiel wat je komt brengen, welke relevante werkervaring je meeneemt en wat voor een persoon je bent. Vermeld belangrijke competenties/softskills die zorgen dat jij deze opdracht tot een succes gaat maken.

Let op! Bij doorleen mag de keten uit max. één tussenleverancier bestaan. ZZP’ers kunnen niet worden aangeboden, alleen kandidaten in loondienst.