Sander van Gaal

Infra | SAP | Oracle | Robotics

Resource Consultant

Aanvraag nummer

30602

Opdracht toegevoegd:

14-01-2022

Locatie:

Eindhoven

Klant:

VGZ Zorgverzekeraar N.V.

Uren per week:

40 uur

Uiterlijke aanbieddatum:

19-01-2022 10:00

Startdatum opdracht

01-02-2022

Einddatum opdracht

01-05-2022 met optie op verlenging

Developer (onderdeel van HPT)

Rol en opdracht

Een ervaren team opzetten die de "Dokkla" applicatie naar de azure omgeving kan omzetten. Betreft een HPT bestaande uit een lead developer, developer en een tester.

· het resultaat moet ook zijn dat bestaande medewerkers opgeleid zijn om het werk te doen nadat het tijdelijke team is vertrokken

Specialisme

Softwareontwikkelaar met aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van selfservice omgevingen en Microsoft Azure.

Werken in een dynamische Agile omgeving waarin gewerkt wordt met Azure DevOps en met technieken zoals .Net (Framework en Core), Angular 12, Javascript en HTML.

Inhoud en doel van de opdracht

Omzetten van de Dokkla omgeving naar Microsoft Azure en het opleiden van de interne developers zodat zij het na de omzetting kunnen overnemen

Kennis en ervaring

Must Have: · een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Informatica; · ervaring met Azure (DevOps) · kennis van Microsoft Azure, Visual Studio, GIT, UML, design patterns en software architectuur; · ervaring met Web software ontwikkeling, unit testing, continuous integration, automatisch deployment · aantoonbare ervaring met Angular 12+ en .Net Core en/of .NET Framework 4.5+ · kennis van en ervaring met Agile methodieken als Scrum en Kanban; · uitstekende communicatieve vaardigheden en een scherp oog voor relevante technologische ontwikkelingen; · een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. · ervaring in werken met meerdere teams aan een product Kennis van het zorgdomein is een pré.

Vereiste werkervaring

minimaal 5 jaar werkervaring als software developer;

Competenties en vaardigheden

Proactief 

Analytisch

communicatief vaardig

leergierig

werkend vanuit de klant/gebruikers een teamspele

 

KO-criteria.