Ivanti Workspace Manager

Serhat Oztorun

BI | Security | GEO

Resource Consultant

Aanvraag nummer

13700

Opdracht toegevoegd:

14-02-2020

Locatie:

Bilthoven

Klant:

RIVM

Uren per week:

36 uur

Uiterlijke aanbieddatum:

25-02-2020 12:00

Startdatum opdracht

02-03-2020

Einddatum opdracht

26-02-2021 met optie op verlenging

Ivanti Workspace Manager

Met deze offerteaanvraag beoogt de RIVM/IV-organisatie, verder aangeduid als Aanbesteder, specialistische kennis en arbeidscapaciteit te verwerven voor de configuratie en onderhoud van de Ivanti omgeving. Aanbesteder zoekt naar een:

Senior Ivanti Workspace Manager specialist.

De inzet is 3-ledig:
I.Dagelijkse ondersteuning van de ICT-organisatie tbv de VDI (genaamd Campus) Werkplekdiensten voor diverse klanten
II.Beheer Workspace Manager (voorheen AppSense genaamd) configuraties van klanten
III.Uitbreiding van de bestande XenApp omgeving met nieuwe functionaliteit

De specialist dient zelfstandig in staat te zijn om het beheer uit te voeren over een Workspace Manager en Citrix XenDesktop/XenApp omgeving. De specialist heeft tevens een adviserende rol richting de ICT-organisatie in relatie tot het vernieuwen en verbeteren van de gehele Workspace Manager en Citrix XenDesktop/XenApp omgeving.

werkzaamheden:
-Door ontwikkelen van het werkplekconcept met Citrix XenDesktop (i.c.m. Citrix Personal vDisk) en AppSense DesktopNow en Citrix XenApp omgeving;
-Realisatie door deelname in projecten.
-Dagelijks beheer van Citrix XenDesktop en Ivanti Workspace Manager
-Halfjaarlijks upgraden van de AppSense DesktopNow test- en productie omgeving;

KO-criteria.

Algemeen: Diepgaande kennis van Citrix XenDesktop 7.6 in combinatie met Citrix Personal vDisk en Citrix XenApp; Expert op het  gebied van AppSense DesktopNow 8.4; Kennis van en ervaring met Citrix Provisioning Services; Vraagbaak voor en begeleiden van interne medewerkers; Kennis van het opstellen van beheerdocumentatie. Kennis van de ICT-organisatie van het RIVM is een pré.  (Weging: 50 %) Specifiek: CCA Citrix Certified Associate Managing Citrix XenDesktop 7 solutions CCP Citrix Certified Professional CCE Citrix Certified Enterprise Engineer for Virtualization AppSense Certified Professional & Specialist ITIL 3 en Prince 2 foundation gecertificeerdCompetenties: Teamspeler Coachende vaardigheden Analytisch Risicomanagementvaardig  (Weging: 40 %) Aanvullende kennis: De aangeboden kandidaat beschikt over aantoonbare vaardigheden in het begeleiden en coachen van medewerkers en is een aantoonbare teamspeler. De aangeboden kandidaat beschikt over aantoonbare communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Het CV wordt in de beoordeling betrokken.