Jacqueline Slaap

Requirements | UX | Salesforce

Resource Consultant

Aanvraag nummer

27590

Opdracht toegevoegd:

13-10-2021

Locatie:

Amsterdam Foppingadreef 22, 1102 BS

Klant:

ABN AMRO Bank NV

Uren per week:

36 uur

Uiterlijke aanbieddatum:

15-10-2021 12:00

Startdatum opdracht

01-11-2021

Einddatum opdracht

01-04-2022 met optie op verlenging

senior Business Analist – RB

ZZP’ers kunnen niet worden aangeboden op deze aanvraag.

RB,CS, CenNWE, Corporate Team 1 (CB-PenBD-4812)

 

Assignment context and description of activities
Digital is de norm. En dat geldt ook zeker voor ABN AMRO. Daarom werken we er bij Online Channels hard aan om zo veel mogelijk diensten online mogelijk te maken voor onze klanten. Online Channels is een afdeling binnen de business line Commercial Banking (zakelijk) die de digitale dienstverlening ontwikkelt voor zakelijke klanten, van zzp’ers tot corporates. Een doelgroep met complexe financiele behoeften, waarvoor we bij Online Channels zorgen voor de beste manier om diensten en services digitaal te ontsluiten. Denk aan de mogelijkheden om online klant te worden, het vergroten van online self-service mogelijkheden, online betalingen doen, maar ook aan het integreren van (nieuwe) diensten als een boekhoudpakket en Tikkie Zakelijk.Onze ambities worden alleen maar groter. Wij zijn de afgelopen jaren flink aan het groeien, en zoeken nu in verschillende teams naar uitbreiding in onze Business Analyse, om onze digitale veranderingen nog beter en sneller te kunnen realiseren.Wij zoeken momenteel naar een senior Business Analist voor het team: New Client Take On Zakelijk.

 

With the following results (SMART)
Je bent actief in gesprek met onze stakeholders om er achter te komen hoe een proces het beste digitaal werkt: je bent een ster in het uitwerken van deze processen op gestructureerde wijze. Daarvoor challenge je op het probleem en oplossingen en stelt de vraag achter de vraag: wat heb je nodig om tot een goed voorstel te komen? Je maakt een helder overzicht van business requirements, systemen en bronnen die we raken en nodig hebben, én weet de processen zo uit te leggen in user stories, dat de developers er direct mee aan de slag kunnen. Vervolgens test je mee, haal je de juiste data op en lever je concrete input voor optimalisatie in de toekomst. Kortom: met je analytische denkkracht als basis, weet je complexe informatie om te zetten in praktische oplossingen.

 

Relevant knowledge, skills, competences & desired education level
Net als wij, ben je ervan overtuigd dat de toekomst van financiele dienstverlening online ligt. In data-gedreven oplossingen om precies te zijn, die perfect op de behoeften van de klant aansluiten. Met je scherpe onderzoekersgeest duik je graag de complexe materie in om deze oplossingen te vinden:
* je hebt een afgeronde opleiding op hbo/wo niveau en minimaal 5 jaar ervaring in een digitale omgeving,
* je bent sterk analytisch onderlegd (ervaren in proces modelling, concreet maken van business value, schrijven van user stories eventueel onderbouwd met visio flows), het gebruiken van de juiste methodes om klantwensen te verzamelen en vast te leggen (workshops, klantonderzoek),
* communicatief sterk: je durft de juiste vragen over het probleem en oplossing te stellen, je kan je stakeholders goed beïnvloeden en meenemen in de oplossing. Daarnaast kan je de functionaliteiten goed uitleggen aan zowel ontwikkelaars als stakeholders die minder technisch onderlegd zijn,
* je werkt gedetailleerd en secuur en stelt alles in staat om een heldere oplossing te beschrijven voor de developers,
* je bent zelfreflectief en werkt actief en open aan je persoonlijke ontwikkeling,
* goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
* Naast je eigen scrumteam is er op de afdeling ook een werkgroep met business analisten van andere teams. Je wordt er enthousiast van om ervaringen te delen met anderen en van anderen te leren.

 

Additional information (visible for suppliers)
Het gaat hier om een tijdelijke invulling van een positie die wij nog niet vast hebben ingevuld.

KO-criteria.

Benodigdheden om aan te kunnen bieden:
- English CV required: No
- CV gericht op aanvraag.
- Ingevuld voorstelformulier ABN AMRO (Motivatie geschreven in 3de persoon max. 10-15 regels; Invullen onderdeel: Informatie kandidaat + Arbeidsverleden bij ABN AMRO)

 

ZZP’ers kunnen niet worden aangeboden op deze aanvraag.